Magazinet Härjedalen

Magazinet Härjedalen
Ettan
Vinter/Vår 2017 (pdf)
Sommar/Höst 2016
(pdf)

Kontakt

MAGAZINET HÄRJEDALEN är den självklara informationskällan för våra turister. Tidningen möter också stor uppskattning bland de bofasta och når på ett aller annat sätt de allra flesta hushåll i landskapet. Upplagan är 27.000 exemplar och omfattar hundratalet sidor späckade med intressant läsning om aktuella företeelser och spännande härjedalingar, läckra foton och frestande annonser.

Magazinets uppgift är att spegla och presentera de olika turistområdena i vårt storslagna Härjedalen, från Fjällnäs till Fåssjödal och från Ljungdalen till Lövnäsvallen. Genomarbetade reportage illustrerade med högklassiga bilder är en hörnsten i tidningsbygget. En annan är mångfalden av annonser som visar upp den rika palett av upplevelser och service som Härjedalen erbjuder.

Här finns tidningen:

Inom Härjedalen: Butiker, mackar, hotell, restauranger, campingplatser och naturligtvis på alla turistbyråer, som även skickar tidningen till den som önskar information om Härjedalen.

Utom Härjedalen: Turistbyråerna i angränsande kommuner och landskap, på Inlandsbanan, på Svegsflyget och på Arlanda inrikes! Tidningen finns även på välbesökta Rasta Tönnebro vid E4 mellan Söderhamn och Gävle.

Magazinet delas också ut vid tävlingar och andra publika evenemang inom Härjedalen, och följer ofta med våra ledare och aktiva tävlande som vill marknadsföra Härjedalen på annan ort

Därutöver sprids våra tidningar på outgrundliga vägar över hela världen
- det får vi ständiga bevis på ...

PRISER
STORLEKAR
& TRYCKFAKTA
Ladda ner och läs
senaste Vinterguiden
(pdf)
Magazinet Berg